Izbornik

Održano predstavljanje tvrtke Deloitte d.o.o. u sklopu projekta Upoznaj poslodavca

U okviru projekta Upoznaj poslodavca, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 9. ožujka 2023. godine, održano je sedmo po redu predstavljanje tvrtki/poslodavaca.

Predavanje pod nazivom „Deloitted to meet you!“ održali su zaposlenici tvrtke Deloitte d.o.o. iz različitih odjela i to: odjela poslovnog savjetovanja – Lucija Delija, odjela revizije – Josip Čorić, odjela financijskog savjetovanja – Ana Zrilić, odjela poreznog savjetovanja i računovodstva – Mihaela Milec, odjela upravljanje rizicima – Filip Lisjak te odjela za upravljanje ljudskim resursima – Andreja Nikšić i Monika Mikulić.

U vrlo zanimljivoj prezentaciji, predstavnici tvrtke Deloitte d.o.o. predstavili su strukturu i odjele unutar tvrtke, svoje radne uloge, kao i karijerni put u Deloitte-u. Naglasili su kako je proaktivnost i želja za učenjem bitnija od razine predznanja za zapošljavanje u Deloitte-u. Predznanje iz računovodstva nije presudno, ali je dobro došlo, te su preporučili zainteresiranima da upišu i završe CFA (Chartered Financial Analyst) ili ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) kvalifikacije koje će im svakako pomoći u obavljanju budućeg posla. Posebno su naglasili važnost poznavanja stranih jezika i poznavanje rada na računalu. Veliki broj zaposlenika Deloitta-a su u tvrtku doošli kao studenti završnih godina studija, a istakli su i kako je prosjek godina u tvrtki na razini regije 33 godine, što govori o mladom i dinamičnom kolektivu.

U vrlo bliskoj budućnosti (svibanj) planiraju otvoriti ured u Osijeku te trenutno imaju otvoren natječaj Audit Analyst (f/m).

Studentima su za kraj poručili: Budite proaktivni, odvažite se! Što Vam se pruži, to zgrabite!

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u 2022. godini pokrenuo je projekt pod nazivom Upoznaj poslodavca/djelatnost. Cilj projekta je predstaviti različite tvrtke/poslodavce kao i različite djelatnosti studentima, prezentirati mogućnosti koje određena tvrtka/djelatnost nudi (projekti, stručne prakse i sl.), predstaviti mogućnosti razvoja karijere u tvrtki nakon završetka studija te očekivana i potrebna znanja i vještine za različita radna mjesta.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.

 

EFOS na društvenim mrežama