Izbornik

Održano predstavljanje Hrvatskog ureda za osiguranje u sklopu projekta Upoznaj poslodavca i djelatnost

U okviru projekta Upoznaj poslodavca i djelatnost, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 6. prosinca 2022. godine, održano je predstavljanje Hrvatskog ureda za osiguranje.

Prezentaciju/predavanje pod nazivom „Osiguranje i suzbijanje prijevara“ održao je mr.sc. Hrvoje Pauković, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje. U izvrsnoj i vrlo zanimljivoj prezentaciji, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje istaknuo je važnost osiguranja u svakodnevnom životu te prednosti i nedostatke rada u djelatnosti osiguranja. Uz iscrpne primjere iz prakse ističe kako je “osiguranje toliko dosadno da Vam omogućava miran san”, te poziva sve zainteresirane studente na konferenciju Hrvatski dani osiguranja koja se održava svake godine u svibnju u Opatiji.

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u 2022. godini pokrenuo je projekt pod nazivom Upoznaj poslodavca/djelatnost. Cilj projekta je predstaviti različite tvrtke/poslodavce kao i različite djelatnosti studentima, prezentirati mogućnosti koje određena tvrtka/djelatnost nudi (projekti, stručne prakse i sl.), predstaviti mogućnosti razvoja karijere u tvrtki nakon završetka studija te očekivana i potrebna znanja i vještine za različita radna mjesta.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca/djelatnost, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.

EFOS na društvenim mrežama