Izbornik

Održana svečana promocija uspješno završenih polaznika prve generacije programa cjeloživotnog učenja „Voditelj turističkog gospodarstva“

U petak, 4.11.2022., na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana je svečana promocija uspješno završenih 20 polaznika programa cjeloživotnog učenja „Voditelj turističkog gospodarstva“ u okviru projekta VirtuOs – Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Podsjetimo, na Svjetski dan turizma, 27. rujna 2022., na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održane su prezentacije grupnih završnih radova prve generacije polaznika programa cjeloživotnog učenja „Voditelj turističkog gospodarstva“ na temu zaštite oznake kvalitete, a polaznici su u okviru programa od travnja do srpnja 2022. godine aktivno sudjelovali na 120 sati interaktivne nastave i u radu timova na projektnim zadacima, uz mentorstvo profesora sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Treba naglasiti kako je projekt VirtuOs  usmjeren na unaprjeđenje kvalitete obrazovanja u sektoru turizma i ugostiteljstva uspostavom mjesta izvrsnosti – RCK VirtuOS kroz jačanje kompetencija odgojno-obrazovnih radnika i provedbu novih i moderniziranih obrazovnih programa. Nositelj projekta je Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek a projektni partneri, uz Ekonomski fakultet u Osijeku, su: Osječko-baranjska županija, Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo, Obrtnička škola Požega, Srednja strukovna škola Vinkovci, Strukovna škola Virovitica, Sunčane toplice d.o.o. Bizovac, HUP Zagreb d.o.o., Palisada d.o.o. Opatija, Filozofski fakultet u Osijeku i Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“, Belišće. Projekt se provodi od 27. ožujka 2020. godine do 27. prosinca 2023. godine, a financiran je kroz Operativni program Upravljanje ljudskim potencijalima 2014-2020 iz Europskog socijalnog fonda.

EFOS na društvenim mrežama