Izbornik

Održan webinar iz Javne nabave

U organizaciji Ekonomskog fakulteta u Osijeku, u utorak, 27.10.2020., održan je prvi u nizu webinara programa usavršavanja iz područja Javne nabave, a na temu Priprema i provođenje postupka javne nabave u sklopu projekata sufinanciranih iz fondova EU. Sudionici webinara bili su predstavnici LAG-ova, razvojnih agencija, visokoobrazovnih institucija i dr.

Naime, Ekonomski fakultet u Osijeku, nositelj odobrenja izobrazbe u području javne nabave, po rješenju Ministarstva gospodarstva te je evidentiran u Registru nositelja programa pod rednim brojem 18., tijekom listopada i studenog 2020. nudi mogućnost sudjelovanja na webinarima programa usavršavanja  iz područja javne nabave. Svaka edukacija nosi 8 bodova (u svrhu obnove stečenih certifikata pri MINGO), a namijenjena je naručiteljima i ponuditeljima, svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u postupcima javne nabave, svima kojima trebaju sati (bodovi) za produžavanje certifikata, svima koji dolaze u dodir s propisima u području javne nabave i svima koji postaju obveznici e-nabave.

Sa jednako zanimljivim i aktualnim temama iz područja javne nabave nastavljamo i idući tjedan, a sve zainteresirane pozivamo da se prijave.

Više informacija o temama, predavačima i dr. dostupno je na http://www.efos.unios.hr/programi-usavrsavanja-iz-javne-nabave/ , a za sve Vaše dodatne upite slobodno nas kontaktirajte.

EFOS na društvenim mrežama