Izbornik

Objavljene konačne rang-liste za upis u ak. god. 2019./20.!!!

Čestitam svim maturantima koji su upisali željeni studijski program, a posebne čestitke svima koji su izabrali studij na Ekonomski fakultet u Osijeku!!!

Objavljena je i konačna rang lista atraktivnosti studijskih programa na kojoj Ekonomski fakultet u Osijeku zauzima iznimno visoka mjesta!!!

Od ukupno 857 studijskih programa u Hrvatskoj koje su maturanti mogli birati, redoviti preddiplomski studij Ekonomskog fakulteta u Osijeku nalazi se na 12. mjestu prema ukupnom broju prijava i na iznimno visokom 8. mjestu prema broju prvih izbora!!! I po ukupnom broju prijava i po broju prvih izbora rangirani smo kao prvi od svih fakulteta izvan Zagreba!!!

Rezultati su to na koje svi moramo biti ponosni!

Ekonomski fakultet u Osijeku je među maturantima prepoznat kao fakultet koji im nudi iznimne mogućnosti studiranja kao i široku mogućnost zaposlenja nakon završetka studija!

Hvala svim sadašnjim i bivšim studentima jer vjerujem da je njihovo iskustvo studiranja koje prenose u svojim radnim sredinama doprinijelo ovakvom rezultatu!

Hvala svim nastavnicima i zaposlenicima na trudu i radu koji ulažu u razvoj našeg fakulteta, upravo zahvaljujući svima njima ostvarili smo ovako dobre rezultate!

prof.dr.sc. Boris Crnković, dekan

EFOS na društvenim mrežama