Izbornik

OBAVIJEST – POTVRDE O SUDJELOVANJU I ISPUNJAVANJU OBVEZA NA RADIONICI O PISANJU ZAVRŠNIH I DIPLOMSKIH RADOVA

Dragi studenti,
obavještavamo vas kako se potvrde o sudjelovanju i ispunjavanju obveza na Radionici o pisanju završnih i diplomskih radova nalaze u Uredu za studente i studije (Studentska referada) te da nemate obvezu fizički ih preuzimati (niti ih tražiti elektronski od strane izvođača radionice).

Prema Članku 11. Pravilnika o završnim radovima i diplomskim ispitima, student/mentor (ovisno o dogovoru) dostavlja potpisani Obrazac br. 1. i potvrdu o odslušanoj Radionici u Studentsku referadu, a prema prethodno navedenom potvrda za svakog pojedinog studenta koji je odslušao i pohađao radionicu već je proslijeđena i dana kolegama u Studentskoj referadi.

Također, svi su nastavnici/mentori obaviješteni o navedenom i imaju uvid u popis studenata koji su uspješno završili Radionicu o pisanju završnih i diplomskih radova, čime se tijek odabira i definiranja teme završnog/diplomskog rada odvija bez smetnji.

Za sva dodatna pitanja, nejasnoće i nedoumice, slobodno se javite se u Studentsku referadu ili izvođaču Radionice kod kojeg ste istu pohađali.

Uprava Ekonomskog fakulteta u Osijeku

EFOS na društvenim mrežama