Izbornik

Obavijest o promocijama

Obavještavaju se studenti da će se zakazane promocije sveučilišnih prvostupnika, stručnih prvostupnika i sveučilišnih magistara ekonomije održati u prethodno zakazanim terminima uz pridržavanje određenih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, vezanih uz epidemiološku situaciju:

  • Obvezno nošenje maske
  • Obvezno mjerenje temperature prilikom ulaska u zgradu Fakulteta (za studente i sve goste)
  • Obvezno dezinficiranje ruku prilikom ulaska u zgradu Fakulteta
  • Obvezno pridržavanje razmaka u dvorani

Zbog nemogućnosti brzog dezinficiranja svečanih togi nakon svake promocije, studenti na promocijama neće nositi toge, nego će dobiti samo svečane kape. Stoga molimo sve studente da se na promociju obuku primjereno događaju na koji dolaze.

S obzirom na navedene mjere, moramo i ograničiti broj mogućih gostiju po studentu na maksimalno tri osobe. Molimo sve studente da svoje goste, koji će doći na promociju na Fakultet prijave do 3.9.2020. u 10 h na mail goran.markovic@efos.hr. Potrebno je poslati ime i prezime osobe koja će doći na promociju i njen broj telefona.

Ne preporučuje se zadržavanje na Fakultetu nakon promocije, a preporučuje se fotografiranje obaviti izvan fakultetske zgrade u dvorištu, gdje će se organizirati i prigodno okruženje za fotografiranje (ukoliko to dozvole vremenski uvjeti).

Za sve dodatne informacije možete se javiti u Studentsku referadu Ekonomskog fakulteta u Osijeku na broj telefona 224 421 ili 224 427.

EFOS na društvenim mrežama