Izbornik

Natječaj tvrtke Agrokor za inovativne studentske radove u 2017. godini: Inovacijom do poslovne prilike

inovativko_slika

U organizaciji tvrtke mStart, Agrokor d.d., s društvima koja čine Agrokor koncern, otvara natječaj te poziva redovne studente Ekonomskog fakulteta u Osijeku da ponude tehnološko rješenje kao odgovor na postavljene stvarne izazove tvrtki članica Agrokor koncerna iz područja poslovnih procesa, elektroničkog poslovanja, organizacije, marketinga, unaprjeđenja usluga i robotizirane proizvodnje i to na način kako je određeno u uvjetima natječaja.

Kako saznati više o natječaju:

Predstavnici natječaja iz mStarta posjetiti će Osijek, 22.3.2017 (na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u 12h u dvorani 11 dvorani 14) s ciljem da studenti dobiju više informacija o izazovima te dobiju priliku postaviti pitanja i saznaju sve o natječaju. Pozivamo studente da se odazovu te iz prve ruke čuju o čemu se radi!

Ostala događanja i raspored natječaja možete pogledati na: inovativko.mstart.hr

 

<DODATNE INFORMACIJE>

Inovacijom do poslovne prilike

Studenti će kroz natječaj upoznati stvarne izazove u svakodnevnom poslovanju kompanija u Agrokor koncernu koji trebaju tehnološko rješenje.

Natječaj dodjeljuje novčane nagrade za tri najbolja rada i to:

  1. Nagrada 20 000 kn
  2. Nagrada 10 000 kn
  3. Nagrada 5 000 kn

Ovaj je natječaj prilika da studenti :

  • pokušaju stečeno stručno znanje na izazovima iz prakse
  • upoznaju tehnološka rješenja koja omogućuju današnje poslovanje kompanija u Agrokor koncernu
  • surađuju s Agrokorovim stručnjacimana razradi ideje
  • kroz natječaj pokušaju stvoriti svoju poslovnu priliku– svoju prijavljenu ideju i rješenje nastave razvijati kao vlastiti proizvod ili u nekoj od kompanija Agrokor koncerna ukoliko se pokaže da ideja ima praktičnu primjenu.

Agrokor poziva redovne studente FER-a, FSB-a, FOI-a, TVZ-a, EFZG-a, EFOS-a, FPZ-a, SEO-a, FERIT-a i PMF-a matematički i fizički odsjek u timovima 1 do 4 člana na prijavu ideja koje nude tehnološko rješenje za nekoliko predstavljenih izazova, ali i prijavu inovativnih ideja za usluge na način kako je definirano u daljnjim uvjetima natječaja.

Natječaj ima dva kruga, a studenti i timovi koji prođu u drugi krug imat će mogućnost da u svrhu razvoja rješenja pristupe odgovarajućim testnim resursima i konzultiraju se s Agrokorovim stručnjacima.

 

Izazovi 2017

I ove smo godine pronašli nekoliko zanimljivih izazova iz stvarnog poslovanja tvrtki članica Agrokor koncerna. Izaberite svoj izazov (više o izazovima pročitajte na poveznici) i okušajte svoje znanje, kreativnost i poduzetnički duh kroz inovaciju kao odgovor na ponuđene izazove.

Prvi krug – Prijavi inovativnu ideju

U prvom krugu studenti prijavljuju svoje ideje kroz internet formu na adresi: inovativko.mstart.hr

Prijave se primaju do 2.4.2017. u ponoć.

NAGRADA za sve timove koji prođu u drugi krug:
Stručni obilazak tehničkih i proizvodnih centara Agrokor koncerna.
Drugi krug – Stvori svoju poslovnu priliku

Završite akademsku godinu s našim natječajem i budite među najboljima!

Sva pitanja su dobrodošla na mail: natjecaj-pitanja@agrokor.hr ili ikelic@efos.hr

EFOS na društvenim mrežama