Izbornik

Modern logistics learning: Certified module in master study level

Naziv projekta

 

ERASMUS + projekt: MLL

Modern logistics learning: Certified module on master study level

Suvremeno logističko obrazovanje: Certificirani modul na diplomskom studiju

Logotip projekta

Održana diseminacija MLL projekta u Osijeku

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 11.10.2019. godine održana je prva diseminacija projekta Modern Logistics Learning. Okupio se značajan broj sudionika, prvenstveno studenata te profesora visokoobrazovnih i srednjoškolskih institucija iz Hrvatske i inozemstva.

Voditelj projekta izv.prof.dr.sc. Davor Dujak predstavio je motive provođenja ovog jedinstvenog projekta koji okuplja 5 europskih sveučilišta, njegove ciljeve, te program diplomskog studija Logistički menadžment koji je rezultat ovog projekta.

    

U sklopu diseminacije prisutnima se predstavila i uspješna osječka tvrtka Gideon Brothers s prikazom njihovog rada na inteligentnoj automatizaciji, odnosno skladišnim robotima. Time se želio pružiti mladima jedan zanimljvi uvid u velike inovacije u logistici koje se događaju u našem okruženju te naglasiti potreba za ovim projektom, kao i razvojem i poboljšanjem diplomskog studija Logistički menadžment.

Diseminacija je završena okruglim stolom profesora s područja logistike, a koji dolaze s raznim iskustvima s domaćih i inozemnih institucija,  o obrazovanju učenika i studenata za logistiku.