Izbornik

Izv. prof. dr. sc. Marina Stanić

Kontakt info

  • Kabinet: br. 17
  • Telefon: 385 31 224 443
  • Email: marina.stanic@efos.hr

Termini konzultacija

  • Ponedjeljak, 13h do 14h
  • Popodnevne konzultacije prema dogovoru na marina.stanic@efos.hr

Popis radova

Status zaposlenika

  • Djelatnik u radnom odnosu

Znanstveno-nastavno zvanje

  • Izvanredni profesor

Eksperiment

Ova stranica posvećena je studentima koji će u listopadu 2017. godine sudjelovati u provođenju eksperimenta vezanog za poslovno odlučivanje. Evo informacije o eksperimentu studenti će primati na svoj mail, ali će biti prikazane i ovdje na ovoj web stranici.

 

OBAVIJEST 24.10.2017.

Ovdje (ažurirano 26.10.) je moguće pogledati popis svih sudionika istraživanja i odabranih kolegija u okviru kojih studenti dobivaju bodove iz aktivnosti. Molimo sve studente da provjere svoje podatke i sve komentare i upite pošalju na marina@efos.hr najkasnije do petka, 27.10.2017.

Puno hvala svima još jednom!

Istraživački tim

 

OBAVIJEST 17.10.2017.

Dragi studenti, evo i rasporeda za nastavak eksperimenta.

Studenti diplomskog studija su raspoređeni u tri skupine za koje će u srijedu, 18.10.2017., u točno određenim terminima i dvoranama, biti organizirana druga etapa eksperimenta čije predviđeno trajanje je oko jednog školskog sata. Molim vas da OBAVEZNO dođete u SVOJU GRUPU. Obzirom da samo vi znate vašu šifru, pronađite se na rasporedu i dođite u zakazanu dvoranu na vrijeme. Sve tri grupe su izjednačene prema određenim varijablama, te izostanak ili dolazak u pogrešnu grupu ugrožava uspjeh cijelog eksperimenta. Termini grupa su sljedeći (srijeda):

  • 1. grupa je u 10:15h u dvorani 7
  • 2. grupa je u 12:15h u dvorani 3
  • 3. grupa je u 13:30h u dvorani 1

Pregledom rasporeda možete pronaći vašu šifru i zakazani termin. Svakako ponesite olovku za pisanje.

Svi studenti 3. godine preddiplomskog studija i 7 odabranih studenata diplomskog studija (navedeni u rasporedu) trebaju doći u četvrtak, 19.10.2017., u 13:15h u dvoranu 1 kada je zakazan termin njihove druge etape.

I konačno, svi studenti koji sudjeluju u eksperimentu (i preddiplomski i diplomski studij) trebaju doći u petak, 20.10.2017., u 12:15h u dvoranu 3 na završnu treću etapu eksperimenta čije predviđeno trajanje je 30 minuta. U ovoj etapi ćemo vam detaljno objasniti što se sve događalo u pojedinoj etapi (očekujte neočekivano :)), koje podatke smo prikupili i što bi mogle biti teme diplomskih/završnih radova ukoliko se odlučite na njih. Također ćemo vas popisati kako bi imali evidenciju za dodatne bodove u odabranim kolegijima, te ćemo podijeliti materijalne nagrade.

Puno hvala još jednom svima – radujemo se drugoj etapi u srijedu i četvrtak! Imajte na umu da će docentica Marina Stanić usmeno ispričati sve sudionike profesorima koji imaju nastavu u terminima druge i treće etape. Sva dodatna pitanja možete uputiti na mail marina@efos.hr

Budite točni i precizni u vremenu i mjestu dolaska na drugu etapu!

Istraživački tim

 

 

OBAVIJEST 10.10.2017.

Prezentaciju korištenu na predstavljanju istraživanja možete pronaći ovdje.

Prva etapa eksperimenta će biti održana u četvrtak, 12.10.2017. od 9h do 10h u dvorani 1. Na njoj će biti svi studenti koji sudjeluju u eksperimentu.

Druga etapa će biti održana u srijedu, 18.10.2017. i četvrtak, 19.10.2017., prema rasporedu koji ce biti objavljen na ovoj web stranici u ponedjeljak (isti raspored će biti poslan svim studentima mailom).

Treća etapa će biti održana u petak, 20.10.2017., u 12:15 do 13h u dvorani 3. Tada će biti podijeljene i nagrade slučajnim izvlačenjem.

Svaka etapa će trajati oko jednog školskog sata. Ukoliko studenti budu primorani izostati s nastave jedan školski sat radi sudjelovanja u eksperimentu, bit će ispričani predmetnom nastavniku od strane doc.dr.sc. Marine Stanić.

Kako bi ostvarili bodove iz nastave i imali mogućnost sudjelovanja u nagradnom izvlačenju (i pravo na sve ostale beneficije), studenti su dužni sudjelovati u sve tri etape prema definiranom rasporedu.

Sve upite vezano za sudjelovanje u eksperimentu pošaljite na marina@efos.hr

Hvala!

Istraživački tim