Izbornik

MEĐUNARODNA ZNANSTVENO-STRUČNA KONFERENCIJA “MIGRACIJE I IDENTITET: KULTURA, EKONOMIJA, DRŽAVA”

Pozivamo Vas na međunarodno znanstveno-stručnu konferenciju Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država (2) koja će se održati od 09. do 11.12.2020. u Zagrebu i u Osijeku. Inicijator i organizator skupa je Institut za migracije i narodnosti (IMIN), znanstveno-istraživačka institucija s najdužim stažem u Republici Hrvatskoj, a i u širem okruženju u istraživanju unutarnjih i vanjskih migracija, nacionalnih manjina i hrvatske dijaspore.

Do sada potvrđeni suorganizatori konferencije su: Ekonomski fakultet Zagreb, Ekonomski fakultet u Osijeku, Institut za javne financije, Libertas međunarodno sveučilište, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment Veleučilište VERN, Europska poslovna škola Zagreb, Fakultet hrvatskih studija, Matica iseljenika, Inštitut za narodnostna vprašanja, Filozofski fakultet u Nišu.* Uz navedene institucije načelno je prihvaćena i suorganizacija *Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Udruge Hrvata BiH Prsten.*

Pozivamo sve zainteresirane znanstvenike i stručnjake u Republici Hrvatskoj, hrvatskoj dijaspori, kao i znanstvenike i stručnjake u regiji i svijetu* da se prijave na konferenciju i da svojim radovima pridonesu razvoju znanosti i struke iz područja konferencije, kao i rješavanju aktualnih izazova s kojima se susrećemo.

Više informacija o konferenciji pogledajte u pozivnom pismu.

EFOS na društvenim mrežama