Izbornik

Kreativna riznica

Lokacija

Ekonomski fakultet, Osijek, Hrvatska

Vrijeme održavanja

10. do 13. travnja 2019.

reDIZAJN

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 240 min

Mjesto događaja: Dvorana 10

Izlagač: mag.art. Sandra Marijanović

Institucija: OŠ Frana Krste Frankopana, Osijek

Kratki životopis:
Sandra Marijanović rođena 1984. godine u Osijeku. Nakon završene jezične gimnazije u Osijeku upisuje Umjetničku akademiju u Osijeku, smjer likovna kultura. 2009. diplomirala i počinje raditi u osnovnoj školi kao nastavnica likovne kulture. Trenutno zaposlena u OŠ Frasna Krste Frankopana.Od 2014. surađuje sa Umjetničkom akademijom kao mentor iz predmeta “Metodika likovne kulture”. U školi surađuje sa nekoliko kolega na projektima vezanim uz ekologiju i građanski odgoj. Svake godine sudjeluje kao voditelj radionice na manifestaciji Zemlja bez granica, Udruge Breza.

Zlatko Kozina rođen 1968. u Slavonskom Brodu. Diplomirao na Filozofskom fakultetu u Rijeci (odsjek likovne umjetnosti- likovna kultura). Od akademske godine 2014./2015. radi kao vanjski suradnik, a od 2015./2016.godine vlastito dugogodišnje radno iskustvo u osnovnom i srednjoškolskom obrazovanju trenutno nastavlja u zvanju predavača metodike nastave likovne kulture.
Član je HDLU-a Osijek.

Suradnici na događaju: prof. Zlatko Kozina

Opis događaja: Od starih postojećih ambalaža kojima su uklonjene etikete napraviti novi dizajn pakiranja. Kroz radionicu će sudionici upoznati važnost dizajna i vizualnih komunikacija kod prodaje predmeta. Upoznat ćemo ih kako nije svako pakiranje dobrog dizajna ujedno i najbolji proizvod. Time ćemo razvijati svijest odgovornih potrošača. Kroz recikliranje i ponovno korištenje starih stvai razvijat ćemo svijest o ekologiji i promišljanju o zaštiti okoliša.

PRIJAVA
* Radionica reDIZAJN odvija se u 2. dijela te jedna prijava vrijedi za oba.