Izbornik

Kreativna riznica

Lokacija

Ekonomski fakultet, Osijek, Hrvatska

Vrijeme održavanja

10. do 13. travnja 2019.

Potencijal aplikacije CityHub

Vrsta događaja: Predavanje

Predviđeno trajanje događaja: 30 min

Mjesto događaja: Dvorana 14

Izlagač: Andrea Perković, mag. oec.

Institucija: Betaware

Kratki životopis: Prošle godine stekla zvanje magistra ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer Poslovna informatika. Tijekom studiranja sudjelovala u brojnim udrugama i njihovim projektima kao što je: Osijek Software City, EWoB-poduzetnici bez granica, Udruga College, Udruga Weksflick, ŠPU Artitudo, te volonterska udruga u Osijeku, a odnedavno surađuje i s prvom game akademijom u Hrvaskoj Machinom. Također, vrijeme studiranja iskoristila kao priliku za rad (od 1.godine fakulteta do njegovog završetka), a iskustvo stjecala i  na različitim studentskim poslovima koji su joj  pomogli u osobnom razvitku. Osobno smatra da sama diploma u životu nije dovoljna svoje slobodno vrijeme koristi (osim za fotografiju) kako bih sudjelovala na konferencijama i predavanjima (pretežno digitalni marketing i tehnologija općenito) što svjedoče brojni certifikati koje posjeduje. Također s prijateljicom organizira CommunityCation, event koji je do sada održan dva puta u Osijeku, a kojime žele okupiti zaljubljenike u digitalni marketing dovodeći vrhunske stručnjake ovoga područja, jer su uvidjele kako Osijeku nedostaje ovakvih događanja. Sami event prvi puta je održan prošle godine.
Po završetku fakulteta zaposlila se u tvrtci Betaware kao marketing asistent (stručno osposobljavanje) gdje vidi svoju priliku za dodatno usavršavanje, dokazivanje, ali i stjecanje dodatnog znanja.

Opis događaja: Predavanje će se fokusirati na aplikaciju CityHub, upoznavanje okupljenih s njome, te prikazivanje njezinog potencijala za očuvanjem okoliša i podizanjem svijesti i odgovornosti i građana i gradova.

PRIJAVA