Izbornik

Kreativna riznica

Lokacija

Ekonomski fakultet, Osijek, Hrvatska

Vrijeme održavanja

10. do 13. travnja 2019.

Brendiranje umjetnosti kroz Instagram

Vrsta događaja: Predavanje

Predviđeno trajanje događaja: 45 min

Mjesto događaja: Dvorana 7

Izlagač: Ivan Kelić

Institucija: Ekonomski fakultet u Osijeku

Kratki životopis:
Ivan Kelić je od 2011. godine uposlen je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku kao asistent na Katedri za marketing, te sudjeluje u izvođenju nastave iz više nastavnih predmeta različitih razina studija. Područje znanstvenog usmjerenja i istraživanja predstavljaju iskorištenosti i potencijali novih tehnologija u suvremenom poslovanju. Povezujući teoriju i praksu, sudjeluje u projektima koji se bave provedbom marketinga u elektroničkom okruženju.

Tin Horvatin je magistar ekonomije čiju domenu čine financije, marketing i spoj marketing s IT sektorom. Osnivač je Ekonomskog portala, te je trenutačno zaposlen u tvrtki Otprema d.o.o.. U sklopu rada u Udruzi Zebrica radi na kreativnim projektima u cilju promicanja kulturnih i sportskih vrijednosti.

Suradnici na događanju: Tin Horvatin

Opis događaja: Strelovitim razvojem novih medija razvijali su se i platforme koje su okupljale korisnike oko proizvoda ili usluga. Prema statističkim pokazateljima u tekućoj godini najznačajniji rast očekuje društvena mreža za pohranjivanje i obradu fotografija Instagram od 14,8% odnosno 60 milijuna korisnika. Je li društvena mreža Instagram postala umjetničko platno na kojemu nastaju nova umjetnička djela, te može li se kroz filtere stvarati umjetnost? Neka su od pitanja koja će se dotaknuti na predavanju.

PRIJAVA