Izbornik

KORIŠTENJE USLUGA KNJIŽNICE EFOS-a ZA VRIJEME TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19

Dragi korisnici,

iako fakultetske knjižnice još nisu u potpunosti otvorene, podsjećamo da i dalje možete komunicirati s nama putem maila knjižnice (knjiznica@efos.hr), inbox-a  i telefona. I nadalje pripremamo literaturu za stručne teme, pretežno e-izvore uz popunjavanje online obrasca na mrežnoj stranici knjižnice: http://www.efos.unios.hr/knjiznica/upiti-knjiznici/  I nadalje smo na raspolaganju našim znanstvenicima i nastavnicima za bibliometrijske potvrde uz popunjavanje online obrasca na mrežnoj stranici knjižnice: http://www.efos.unios.hr/knjiznica/potvrda-o-znanstvenoj-indeksiranosti-i-citiranosti-u-bazama-podataka/ .

Posuđivanje knjižnične građe obavljat će se isključivo uz najavu na mail knjižnice ili na telefon, kako bismo pripremili literaturu i osigurali posudbu uz što manje kontakata te dogovorili vrijeme isporuke. Vraćanje knjiga obavljat će se u knjižnici na za to predviđeno i označeno mjesto.  Iskaznice molimo vratiti u knjižnicu. Studenti koji se nisu upisali trebaju to učiniti puten online obrasca na mrežnoj stranici knjižnice http://www.efos.unios.hr/knjiznica/upis-u-knjiznicu/

Podsjećamo na obvezni razmak, preporuke HZJZ za korištenje maski, rukavica i ostalih mjera za podizanje razine vaše i naše sigurnosti. Knjižnica postupa sukladno Preporukama za rad u knjižnicama i antikvarijatima tijekom epidemije koronavirusa HZJZ od 24. travnja 2020. i Smjernicama za rad s građom i korisnicima Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu od 27. travnja 2020 .

EFOS na društvenim mrežama