Izbornik

Knjižnica

Radno vrijeme

  • ponedjeljak - petak: 8-15 sati

Lokacija

Prizemlje Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7

e-mail: knjiznica@efos.hr

Telefon za korisnike: 031 224-478

 

Voditelj knjižnice

mr.sc. Jasminka Mihaljević, viša knjižničarka
Telefon: 031 224-428

RADNO VRIJEME I UPUTE ZA SIGURNO KORIŠTENJE KNJIŽNICE

RADNO VRIJEME KNJIŽNICE ZA KORISNIKE JE OD 8 -15 SATI OD PONEDJELJKA DO PETKA.

Dragi korisnici, molimo pažljivo pročitajte upute za sigurno korištenje knjižnice u cilju sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
Radi sigurnosti i korisnika i zaposlenih u knjižnici se provode posebne epidemiološke mjere temeljem odluka nadležnih tijela RH i Fakulteta.
1. Prilikom ulaska na fakultet obvezno je staviti masku i izmjeriti temperaturu.
2. Prilikom dolaska u knjižnicu obavezno je korištenje maske za lice preko usta i nosa.
3. Korisnici obvezno dezinficiraju ruke prilikom ulaska u knjižnicu.
4. Obavezno je poštivanje razmaka od dva metra između korisnika i što kraće zadržavanje u prostoru. Između korisnika i djelatnika knjižnice, potrebno je održavati fizički razmak od dva metra. Prilikom ulaska i čekanja u redu ispred knjižnice također je potrebno držati međusobni razmak od propisana dva metra.
5. Korisnicima preporučujemo telefonske ili online rezervacije kako bi ih željena građa čekala prilikom dolaska u knjižnicu. Posuđenu građu potrebno je staviti u za to predviđene plastične kutije.
6. Članovima su dostupne sve usluge čitaonice: naručivanje i izdavanje građe, čitanje dnevnog tiska, učenje i korištenje interneta. Prilikom korištenja čitaonice član je obvezan javiti se djelatniku koji će upisati tražene podatke. Preporučuje se telefonska ili online najava radi ograničenog broja mjesta.
Osobe koje koriste čitaonicu ne mogu se slobodno kretati prostorima knjižnice, nego koriste označeno mjesto u čitaonici predviđeno za rad.
Za vrijeme boravka u čitaonicama, obvezno je koristiti zaštitnu masku. Preporuka je i korištenje rukavica.