Izbornik

Knjižnica

Radno vrijeme

  • ponedjeljak - petak: 8-15 sati

Lokacija

Prizemlje Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7

e-mail: knjiznica@efos.hr

Telefon za korisnike: 031 224-478

 

Voditelj knjižnice

mr.sc. Jasminka Mihaljević, viša knjižničarka
Telefon: 031 224-428

Potvrda o znanstvenoj zastupljenosti i citiranosti

Knjižnica Ekonomskog fakulteta u Osijeku izdaje Potvrdu o zastupljenosti i citiranosti radova znanstvenika i nastavnika u bazama podataka javno dostupnim u Republici Hrvatskoj za potrebe javljanja na natječaj, izbora i napredovanja u znanstveno nastavna zvanja isključivo za Ekonomski fakultet u Osijeku.

Zahtjev se šalje popunjavanjem online obrasca i potrebno ga je poslati 7 dana unaprijed:

Online obrazac zahtjeva za potvrdu o znanstvenoj zastupljenosti i citiranosti

Molimo Vas da prije popunjavanja zahtjeva za potvrdu napravite profil na Google Znalcu (Google Scholar Profil) i UČINITE GA JAVNIM. Upute za izradu profila nalaze se na sljedećoj adresi: Upute za izradu Google Znalac Profila (Google Scholar Profil)

Također Vas molimo da kreirate svoj ORCID [više na –  https://orcid.org/ ]ResearcherID [više na . http://www.researcherid.com/] – kako bi Vaši znanstveni radovi bili točno označeni i lakše pretraživi u bazama podataka.

Potvrdu o zastupljenosti i citiranosti za akademsku zajednicu također izdaje i Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu.

Nudi i usluge kvantitativnog vrednovanja znanstvenika i znanstvenih ustanova za potrebe reakreditacije. Više informacija na mrežnoj stranici: http://www.nsk.hr/bibliometrijske-usluge/.