Izbornik

Knjižnica

Radno vrijeme

  • ponedjeljak-četvrtak: 8-20 sati
  • petak: 8-15 sati

Lokacija

Prizemlje Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7

e-mail: knjiznica@efos.hr

Telefon za korisnike: 031 224-478

 

Voditelj knjižnice

mr.sc. Jasminka Mihaljević, knjižničarska savjetnica
Telefon: 031 224-428

Posudba građe

Pravo na korištenje usluge posudbe građe Knjižnice ostvaruje se upisom u Knjižnicu.

  • Korisnici mogu radi vlastite sigurnosti dezinficirati ruke prilikom ulaska u knjižnicu.
  • Preporučeno je poštivanje razmaka zmeđu korisnika i  kraće zadržavanje u prostoru. Između korisnika i djelatnika knjižnice, preporučljivo je održavati fizički razmak.
  • Korisnicima preporučujemo telefonske ili online rezervacije kako bi ih željena građa čekala prilikom dolaska u knjižnicu. Posuđenu građu potrebno je staviti u za to predviđene plastične kutije.
  • Članovima su dostupne sve usluge čitaonice: naručivanje i izdavanje građe, čitanje dnevnog tiska, učenje i korištenje interneta. Prilikom korištenja čitaonice član je obvezan javiti se djelatniku koji će upisati tražene podatke.

Izvan prostorija Knjižnice i čitaonice posuđuje se sva građa, osim iduće: referentna literatura, disertacije i magistarski radovi, časopisi, posljednji i jedini primjerak naslova, zaštićena građa, građa koja se nalazi u izložbenom prostoru Knjižnice i čitaonice.

Uvjeti posudbe knjižne građe: – maksimalno 3 knjige, rok posudbe: – maksimalno 14 dana, s mogućnošću produženja na još 14 dana.

U slučaju gubitka posuđene publikacije, korisnik je dužan nabaviti jednaku izgubljenoj ili podmiriti dugovanje novčanim iznosom u vrijednosti publikacije.

Studenti Fakulteta dužni su prije upisa u višu godinu vratiti posuđenu građu.

Studentu Fakulteta ne može se izdati diploma dok ne podmiri sva dugovanja Knjižnici.