Izbornik

Izvještaj o nacionalnoj konferenciji AIESEC-a u Hrvatskoj

Održana je nacionalna konferencija za aktivne članove AIESEC-a u Hrvatskoj, od 8. do 11. studenog, u hotelu „Slavonija“ Vinkovci pod organizacijom lokalnog odbora iz Osijeka. Paralelno s predavanjima i radionicama za aktivne članove održao se i 4. Connect to Impact, odnosno konferencija za alumnije AIESEC-a iz cijele Hrvatske.

Tijekom same konferencije članovi su imali priliku upoznati članove iz drugih lokalnih odbora, raditi na trenutno relevantnim stvarima unutar organizacije te unaprijeđivati znanja kako bi provedba budućih projekata bila što bolja. O relevantnosti same organizacije dosta govore i uspjesi naših alumnija, koji nerijetko navode AIESEC kao odskočnu dasku za karijeru te je zbog aktivnosti alumni mreže AIESEC-a u Hrvatskoj na konferenciji prisustvovao je i predsjednik AIESEC Alumni Internationala, Alexander Tichy.

Osim nagrada alumnijima, tijekom konferencijske svečanosti, dodjeljivala su se i prepoznanja lokalnim odborima. Od sveukupno dva prepoznanja, jedno je stiglo i u Osijek. Lokalni odbor Osijek dobitnik je „customer-centricity“ prepoznanja temeljenoga na zadovoljstvu naših praktikanata, dok je drugo prepoznanje dobio lokalni odbor Zagreb.

Više o konferenciji pročitajte ovdje.

EFOS na društvenim mrežama