Izbornik

INFORMACIJE O ODRŽAVANJU NASTAVE IZ TZK 6 – 10. LIPNJA

Poštovane kolegice i kolege, nastava iz Tjelesne i zdravstvene kulture u zadnjem tjednu nastave (od 6 do 10 lipnja) održat će se za sve godine i smjerove u utorak u 18h u okviru humanitarne utrke koju organizira Ekonomski fakultet u Osijeku.

Svi studenti trebaju do utorka zadužiti startni broj na štandu** u Auli Glagoljice svakim danom od 11 do 13h (do utorka) te će automatski biti registrirani na platformi «stotinka». Studenti u utorak u 18h mogu odraditi tjelesni trčeći ili hodajući rutu utrke od Solarnog stabla na osječkoj Kopici. Svi studenti koji završe utrku dobivaju medalju i službeno zabilježen rezultat koji im je jamstvo da su odradili utrku i temeljem čega će evidentirati prisutnost iz nastave TZK.

Cilj utrke je okupiti studente, Alumnije, profesore i prijatelje Fakulteta koji će u opuštenom okruženju prijeći 6,1 kilometar za osječku pedijatriju i 61 godinu EFOS-a.

**Studenti ako žele mogu prilikom uzimanja startnog broja sudjelovati u humanitarnoj akciji «Snagom srca EFOS-a» dobrovoljnom donacijom (DONACIJA NIJE UVJET ZA PREUZIMANJE STARTNOG BROJA).

Više o samoj humanitarnoj akciji nalazi se ovdje.

Za sve informacije oko utrke možete se javiti izv. prof. dr. sc. Juliji Perić, izv. prof. dr. sc. Draženu Ćućiću ili na mail snagomsrca@efos.hr

EFOS na društvenim mrežama