Izbornik

IMR2018 i ove godine okuplja značajne sudionike – pridružite nam se i Vi!

EKONOMSKI FAKULTET U OSIJEKU
POSLIJEDIPLOMSKI DOKTORSKI STUDIJ MANAGEMENT
SVEUČILIŠTE JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU
HOCHSCHULE PFORZHEIM UNIVERSITY
HRVATSKA AKADEMIJA ZNANOSTI I UMJETNOSTI
MEĐUNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCIJA: Interdisciplinary Management
Research XIV, 18 – 20/5/2018, Opatija
  
Pozivamo Vas da nam se pridružite u programu i pozovete zainteresirane sudionike (posebice budući nema kotizacije za tematske rasprave). Uz najvažniji dio konferencije – znanstvena izlaganja sudionika, s nama su, ove godine, zastupnica Ivana Maletić, ministrica Gabrijela Žalac, direktorica EBRD-a Vedrana Jelušić Kašić, predsjednica HUP-a Gordana Deranja, predsjednik uprave JANAF-a Dragan Kovačević, član uprave DIV-a Darko Pappo, član uprave Podravke, Marin PucarDaniel Koletić, konzultant s dugogodišnjim iskustvom u diplomaciji Domagoj Juričić, predstavništvo HGK u Bruxellu uz Brunu Lopandića i brojni dragi gosti. Medijski partneri su nam Glas Slavonije, Večernji list i poslovni časopis LIDER. Partneri za neformalni dio druženja su Vinarija Pinkert i DOBRO proizvodi Žito grupe d.o.o.
 
Ono što konferenciju, izuzev ovako značajne tradicije i opstojnosti, čini posebnom jest kontinuirani poticaj mladim znanstvenicima (doktorandima) koji, uz mentoriranje, imaju priliku predstaviti rezultate svog znanstveno-istraživačkog rada, a što im omogućava daljnji razvoj u znanstveno-istraživačkom procesu.
U sklopu ove konferencije, svake godine organizira se dodatan program u obliku znanstveno-stručne tematske rasprave koja je usmjerena prema aktualnim temama, a u suradnji s akademskom i poslovnom zajednicom te institucijama javnog sektora. Ove godine fokus je na budućnosti razvojnih politika Europske unije. Druga tema od interesa konferencije je važnost gospodarske diplomacije za budući razvoj Republike Hrvatske. Obje teme usmjerene su prema gospodarskim i političkim dionicima koji su nositelji tih politika i procesa, odnosno izravni ili neizravni „korisnici“ istih.
 
Prijaviti se možete putem službene web stranice: http://imr-conference.com/obrazac/  


 
U nadi kako ćete u našem zanimljivom programu pronaći područje znanstvenog i profesionalnog interesa, dodatno se umrežiti i razmijeniti iskustva u ugodnoj atmosferi, srdačno Vas pozdravljamo!


Organizacijski i programski odbor IMR2018

EFOS na društvenim mrežama