Izbornik

Google Ads akademija

Ekonomski fakultet u Osijeku i Katedra za marketing imaju dugu tradiciju suradnje s poslovnim subjektima iz okruženja te ćemo i ove akademske godine pokrenuti akademiju u kojoj će studenti moći učiti na primjerima iz prakse, a u tome će im pomoći kolege iz poslovnog subjekta Escape.

Escape je međunarodno nagrađivana marketinška agencija s mnoštvom etabliranih stručnjaka koji su i prije rado sudjelovali u suradnjama koje su provodili EFOS i Escape. Kao dokaz da ova suradnja ima smisla i da donosi rezultate pokazali su i Google Online Marketing Challenge natjecanja gdje su timovi iz Osijeka ostvarivali sjajne rezultate.

Akademija je namijenjena studentima treće godine preddiplomskog studija te studentima diplomskog studija Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Akademija je besplatna za sve polaznike, a prijavu možete napraviti ispunjavanjem elektroničkog obrasca. Ako želiš proširiti svoja znanja u domeni digitalnog marketinga, ovo je prilika da se dodatno upoznaš s mogućnostima moćnih Googleovih alata.

Uskoro više o informacija o predavanjima i predavačima.
Kontakt: Bruno Budimir (bruno.budimir@efos.hr)

EFOS na društvenim mrežama