Izbornik

EFOS EU KUTAK

 Europski EFOS tjedan

“Tvoja mogućnost za budućnost”

6. – 8. svibnja 2015. 

Europski EFOS tjedan je projekt kojem je cilj približavanje europskih zbivanja i stvarnosti mladima kroz različita predavanja, radionice i natjecanja!

 

Europski tjedan obilježava se diljem Europe povodom Dana Europe, 9. svibnja s ciljem promoviranja mira i jedinstva. Toj praksi će se ove godine pridružiti i Ekonomski fakultet u Osijeku, s posebnim ciljem približavanja europskih zbivanja i stvarnosti mladima, posebice studentima.

Tim povodom, od 6. do 8. svibnja 2015. na EFOS-u biti će održana različita predavanja, radionice i natjecanja kojima je cilj popularizacija Europske unije kroz razne teme (od fondova, zaštite okoliša, statističkih podataka, zdravlja, Erasmusa, volontiranja, …). Pored navedenog, uređen je, te će tom prigodom biti i službeno otvoren, EU kutak na prvom katu EFOS-a u kojem će studentima biti na raspolaganju tijekom cijele godine službene publikacije Europske komisije ustupljene od strane Europe Direct Osijek.

Europski kornerEU kutak

Knjižnica EFOS također sudjeluje u Europskom EFOS tjednu izložbom  Europski korner. Izložba je prikaz službenih publikacija EU koje su ovom prigodom poklonjene knjižnici te su kataloški obrađene i dostupne koricnicima kao i ostale publikacije EU tematike koje već knjižnica posjeduje. Otvorenje izložbe je u srijedu, 6. svibnja 2015. u prostorima Knjižnice, a možete ju pogledati i prelistati svaki dan za vrijeme trajanja Europskog EFOS tjedna u radno vrijeme Knjižnice. 

 

S veseljem vas očekujemo.

Vaša Knjižnica.

 

EFOS na društvenim mrežama