Izbornik

COVID – 19 – aktualne informacije

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, mjere i preporuke za aktivnosti na  visokoškolskim institucijama nisu se promijenile. Ovdje vas podsjećamo na njih:

  • Obvezno je mjerenje temperature prilikom ulaska u zgradu Fakulteta
  • Obvezno je dezinficiranje ruku prilikom ulaska u zgradu Fakulteta
  • Obvezno je nošenje zaštitne maske za lice u prostorima Fakulteta
  • Preporučuje se socijalno distanciranje, odnosno kod ulaska i izlaska iz Fakulteta, te kretanja ustanovom te boravka u prostoriji ustanove neophodno je držati razmak od najmanje 1,5 metra od drugih osoba.

Ukoliko vas obveza na samoizolaciju ili bolest spriječi u izlasku na ispitni rok, koji niste stigli odjaviti, potrebno je javiti se prodekanici za nastavu prof.dr.sc. Sunčici Oberman Peterka na suncica@efos.hr najkasnije jedan dan PRIJE ispita radi odjave prijave na ispit. Pri tome je potrebno priložiti dokumentaciju liječnika o bolesti ili nadležne institucije, vezano uz odluku o samoizolaciji.

Ukoliko studenti, kojima je određena samoizolacija ili su bolesni žele izaći na on-line ispit, ukoliko se predmetni nastavnik slaže i ukoliko ima tehničke mogućnosti i uvjete za organiziranje on-line ispita studentima treba izaći u susret i omogućiti im izlazak na ispit (ukoliko podnesu zamolbu za polaganje ispita on-line). Student je dužan dostaviti potvrdu liječnika o bolesti i nemogućnosti dolaska na ispit ili dokument nadležnih tijela o određivanju mjere samoizolacije.

Od 31. kolovoza 2020. godine, svi uredi i službe Ekonomskog fakulteta u Osijeku rade svaki dan (ponedjeljak-petak) od 08 do 15 sati dok je zgrada Fakulteta otvorena od 07 do 20 sati. U to vrijeme studenti mogu doći u Knjižnicu, Skriptarnicu, Ured za studente i studije (Studentska referada) ili na individualne konzultacije s profesorom (prema rasporedu termina konzultacija objavljenih na web stranicama svakog profesora).

Ukoliko je moguće, potrebno je prethodno najaviti dolazak i dogovoriti vrijeme susreta s djelatnikom u službi ili konzultacije s profesorom. Potrebno je izbjegavati, koliko god je to moguće, dolazak na Fakultet i stvaranje gužvi u prostorima Fakulteta, kako bi izbjegli eventualno širenje virusa i neželjene posljedice.

Planirani početak nove akademske godine (2020./2021.) je 1. listopada 2020. godine. Prema sadašnjim preporukama, nadamo se organiziranju većine nastave u dvoranama Fakulteta, prema rasporedu, koji će biti objavljen nekoliko dana prije početka nastave. Ovisno o epidemiološkoj situaciji, prilagodit će se i način organiziranja nastave, a sve aktualne informacije bit će objavljene pravovremeno na web stranici Fakulteta kao i na društvenim mrežama.

EFOS na društvenim mrežama