Izbornik

CIEE Recruit Event u Zagrebu

Svijet je odavno postao „globalno selo“ – jedinstvena zajednica različitih kultura i društava bez tradicionalnih barijera i granica.  Zbog toga, sigurno si već mnogo puta čuo da poslodavci današnjice više ne traže radnike s dominantnim „tvrdim“ vještinama (znanje potrebno za obavljanje nekog posla, koje se može naučiti i kvantificirati), već i radnike s izraženim „mekim“ vještinama (osobine ličnosti, karakteristike, društvene ili komunikacijske vještine).
Sve traženija i cjenjenija „meka“ vještina globaliziranog i multikulturalnog tržišta rada je kulturna inteligencija. Ona ti omogućuje da precizno i studiozno raspoznaješ kulturne razlike u poslovnom svijetu, ali i privatno.

Kao sudionik Work&Travel programa već ovo ljeto možeš početi raditi na spomenutim vještinama!
Najteži korak procesa prijave na program je pronalazak budućeg poslodavca. No, tu ti u pomoć uskačemo mi! U suradnji s američkom sponzorskom agencijom CIEE nudimo ti mogućnost da iz prve ruke saznaš koje to kvalifikacije i vještine traže američki poslodavci!

25.2. u hotelu Dubrovnik održat će se sajam poslova, na kojem će poslodavci iz svih dijelova SAD-a tražiti pojačanja za nadolazeću ljetnu sezonu.
Prijavi se na vrijeme i osiguraj svoje mjesto!
Želiš saznati više informacija? Posjeti ovaj link.

 

 

EFOS na društvenim mrežama