Izbornik

AlumniTalk #1

Alumni EFOS poziva Vas na #AlumniTalk broj 1

#AlumniTalk nova je aktivnost ALUMNI EFOS čiji je cilj organizirati kratka predavanja u trajanju od 45 minuta gdje će Alumni EFOSa i gosti za Alumnije EFOSa predstavljati i prezentirati aktualne teme koje mogu pomoći u poslovanju te ukazati na nove trendove u okruženju.

S obzirom na situaciju, uzrokovanu pandemijom COVIDa-19, svi smo prisiljeni promijeniti ustaljene navike i ponašanje, prilagoditi se i preživjeti. Promjena i prilagodba se odnosi na sve nas, ali posebno na poduzetnike, koji su preko noći dovedeni u poziciju zatvaranja firmi, te prebacivanja (ukoliko je to moguće) dijela (ili cijele) djelatnosti u virtualni svijet (on-line­), kako bi osigurali barem neki prihod, potreban za opstanak firme. Nekima je možda ova situacija i pogodovala, pa se moraju nositi s povećanom potražnjom za svojim uslugama, te se organizirati u skladu s novim mjerama zaštite djelatnika i sprečavanja pojave i širenja zaraze. Osim trenutno situacije i poslovanja u doba korone još je veće pitanje što će biti „nakon korone“. Kada će se svijet vratiti u normalu i kako će ta normala izgledati? Isto kao prije? Drugačija, na koji način?

Prvi #AlumniTalk na temu ugostit će Tomislava Perovića, konzultanta Rotschilda zadužen za ovu regiju koji će pokušati dati odgovore ova „goruća“ pitanja.

 

Današnji pogled na svijet i tržište nakon COVID-19

 

Događaj je namijenjen samo članovima udruge Alumni EFOS.

#AlumniTalk će se održati u četvrtak, 30. travnja 2020. od 18.00 do 20.00 sati putem aplikacije Zoom. Na konferenciju ulazite putem linka, koji ćete dobiti na dan konferencije, na mail iz vaše prijave na konferenciju.

Link za prijave: https://forms.gle/VMeKHKSP1pyxVwrB9

Srdačan pozdrav,
Sabina Škrtić, predsjednica Udruge

EFOS na društvenim mrežama